ARBETA SOM DANSLÄRARE

 

Vi utbildar dig som är ny och fortbildar dig som redan undervisar i dans! Under en intensiv workshop får du en heldag med viktiga verktyg som stärker dig som ledare eller instruktör för barn mellan 3–6 år. Denna workshop riktar sig även till dig som redan arbetar med barn och dans (exempelvis förskolepedagog, idrottslärare, danslärare) och som vill fördjupa dig i pedagogik. 

Jobba extra som danslärare

 

Denna workshop är lika optimal för såväl dig som tänkt arbeta som danslärare inom en specifik dansstil som för dig som vill arbeta inom fler olika dansstilar. Workshopen riktar sig även till dig som arbetar med barn inom förskola och skola och som vill utveckla dina kunskaper inom dans och pedagogik. 

 

Drömmer du om att få jobba extra som danslärare vid sidan av dina studier eller ordinarie arbete? Att arbeta som danslärare är för många ett relativt fritt och glädjande arbete. Som kursdeltagare vid Dansakademien skapas bättre förutsättningar för att din framtida uppdragsgivare kommer välja just dig i en rekrytering, eftersom du bär med dig verktyg i form av pedagogik, dansteknik och rörelseglädje från kursen. 

Deltagare från hela Norden

 

Dansakademiens workshops äger rum i centrala Stockholm och Göteborg. Vi vi välkomnar deltagare från hela Norden!

För den som så föredrar finns flertalet Hotell och Bed & Breakfast belägna nära skolan. Vi hjälper er självklart med tips på boenden och restauranger i närheten. Medhavd matlåda kan förvaras i vår kyl samt värmas på skolan. Tillgång till omklädningsrum med duschar och toaletter finnes. 

Anmälan och betalning

 

Vid bekräftelse av inkommande anmälan har du garanterats en plats. Vi erbjuder Ej delbetalning för våra workshops.

 Mer information om betalningen anges i det bekräftelsemail du mottager i samband med din anmälan. 


Avanmälan/Ångerrätt 


Eventuell avanmälan måste göras skriftligen (sänd mail till info@danslararakademien.se). När vi mottagit din avanmälan skickar vi en bekräftelse. Vänligen kontakta oss om du inte fått bekräftelse på din avanmälan inom 48 h. Du är inte avanmäld förrän vi bekräftat din avanmälan. Det tillkommer en administrationsavgift på 200 kr viid avanmälan.


  • Det är din skyldighet att se till att mejlet är oss tillhanda i tid. 
  • När vi fått in din avanmälan skickar vi alltid en bekräftelse via mail. 
  • Vänligen kontakta oss snarast om du ej fått en bekräftelse på din avanmälan. 
  • Du är inte avanmäld förrän en bekräftelse på mejl har kommit från oss.


Ångerrätten gäller 14 dagar från och med avtalets ingående enligt Lag (2005:59) om distansavtal och avtal utanför affärslokaler. Ångerrätten är gällande innan och efter kursen/workshopen påbörjats, dock i 14 dagar från och med avtalets ingående. För att nyttja ångerrätten görs avanmälan på samma sätt som nämnts tidigare ovan. 

Om undervisningsperioden har påbörjats och du har deltagit vid minst ett kurstillfälle har du accepterat att avstå din ångerrätt. Om du avbryter en påbörjad kurs är du därmed skyldig att betala hela kursavgiften. 

 

 

Frågor om anmälan eller övriga administrativa ärenden, kontakta oss via: info@danslararakademien.se

Frågor som berör ekonomi hänvisar vi till: ekonomi@danslararakademien.seWorkshop Stockholm HT 2019

Stockholm |   Heldag/workshop  |   Inspiration och information

Workshop Göteborg 24/11 2019

Göteborg |   Heldag/workshop  |   Inspiration och information

Frågor? kontakta oss på Danslärarakademien så återkopplar vi så snart som möjligt!

 

Elisabeth Wolf: info@danslararakademien.se

 

 

 

Varmt välkommen till Danslärarakademien!

Tel: 0707- 48 36 86

Kontakt: info@danslararakademien.se

Copyright @Danslärarakademien Stockholm. All Rights Reserved 2019.